Vogadors Logo
Casa Collage, Girona Casa a Bunyola, Mallorca Llar d'infants a Pratdip, Tarragona Casa per a tres germanes, Múrcia La Seca, Barcelona Can Ribas, Palma Piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús, Tortosa Institut Josep Sureda i Blanes, Palma Escola d'art i disseny a Amposta, Tarragona

clasebcn imatge gràfica de Vogadors

La proposta gràfica per Vogadors Architectural Rowers parteix, al igual que el propi projecte, d’una situació d’austeritat que s’allunya dels excessos d’ornamentació i que es nodreix d’alló conceptual abans que d’alló formal. El nostre propòsit s’apropa per tant més a una solució conceptual que a un treball purament gràfic.

A grans trets hem proposat una identitat sòbria i senzilla però que alhora es mostra rotunda en la seva aplicació. Una proposta bàsica i contemporània, caracteritzada per l’ús del blanc i negre, el tractament de les imatges amb trames com en els sistemes de reproducció gràfica tradicionals, l’ús d’una tipografia de pal sec, rotunda i sense concessions a l’ornamentació. Una estètica que neix del concepte d’apilar informacions i ordenar-les en l’espai fent ús d’una lògica molt primària.

D’altra banda s’ha creat una estructura de marca flexible, capaç d’ajustar-se a l’espai que ocupa, abarcant espais horitzontals o verticals segins les necessitats i on la tipografia, es distribueix de manera “líquida” dins les formes que la contenen. Aquesta idea respon a l’intenció de portar a la gràfica el concepte dels vogadors i dels continguts de la mostra expositiva. Les paraules i les lletres, al distribuir-se i ocupar l’espai, ens remeten a la imatge dels vaixells i els vogadors, creant un ritme visual que òbviament ens transmet el concepte de moviment.

clase bcn2 Comments

  1. There are thousands of blogs that requires comments on them. What is the intention of blog comments? Sent From Blackberry.

"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Govern de les Illes Balears Generalitat de Catalunya Biennal d'Arquitectura de Venècia
Institut Ramon Llull