Vogadors Logo
Casa Collage, Girona Casa a Bunyola, Mallorca Llar d'infants a Pratdip, Tarragona Casa per a tres germanes, Múrcia La Seca, Barcelona Can Ribas, Palma Piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús, Tortosa Institut Josep Sureda i Blanes, Palma Escola d'art i disseny a Amposta, Tarragona

Article al Diari ARA | Els ‘Vogadors’ a Fabra i Coats

Font: Diari Ara 27/06/2013

El Centre d’Art de Barcelona a la Fabra i Coats acull, a partir de demà i fins a , ‘Vogadors’, l’exposició amb què Catalunya i les Illes Balears van participar a la Biennal d’Arquitectura de Venècia. Com als Cantieri navali, el magatzem nàutic que va acollir la mostra a la ciutat dels canals, el plecs que va realitzar l’ARA són una peça de l’exposició. Al llarg d’aquest any, “Vogadors” ha fet fortuna en l’àmbit acadèmic i s”utilitza com un adjectiu per descriure els edificis que enlloc d’una recerca gratuïta de la bellesa s’adrecen als habitants i usuaris i les seves necessitats.

Seguir llegint >


"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Govern de les Illes Balears Generalitat de Catalunya Biennal d'Arquitectura de Venècia
Institut Ramon Llull