Vogadors Logo
Casa Collage, Girona Casa a Bunyola, Mallorca Llar d'infants a Pratdip, Tarragona Casa per a tres germanes, Múrcia La Seca, Barcelona Can Ribas, Palma Piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús, Tortosa Institut Josep Sureda i Blanes, Palma Escola d'art i disseny a Amposta, Tarragona

DESCARREGA AQUÍ LA WEB APP DE VOGADORS

Aquesta aplicació  constitueix una guia d’arquitectura catalana i balear. Recull les 151 obres i projectes inclosos a la secció “contextos” de l’exposició d’arquitectura catalana i balear programada oficialment en els Eventi Collaterali de la Biennal de Venècia de 2012.

L’exposició completa, amb títol “Architectural Rowers: Català & Balearic Threads: Hard Materiality for a Permeable Architecture”, es basa en 9 obres, 20 antecedents i 151 referències de context que permeten argumentar una manera de pensar i fer arquitectura atenta a les tradicions , al sentit d’ofici, proximitat i necessitat que entronca amb el discurs contemporani local e internacional i, també, amb el fil de les “arquitectures per a la vida”, permanents i pròpies de la cultura mediterrània.

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per el Col.legi d’ Arquitectes de Catalunya conjuntament amb ADI Intelligent Guides

Descarrega via iTunes

Descarrega via Google Play


"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Govern de les Illes Balears Generalitat de Catalunya Biennal d'Arquitectura de Venècia
Institut Ramon Llull