Vogadors Logo
Casa Collage, Girona Casa a Bunyola, Mallorca Llar d'infants a Pratdip, Tarragona Casa per a tres germanes, Múrcia La Seca, Barcelona Can Ribas, Palma Piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús, Tortosa Institut Josep Sureda i Blanes, Palma Escola d'art i disseny a Amposta, Tarragona

Què entens tu per “common ground”?

Què entens tu per “common ground”? (Què valores com irrenunciable en arquitectura?)

Es tracta d’una pregunta oberta i motivadora que convida, si més no, a noves preguntes i potser també a una cadena de respostes. És l’envit que David Chipperfield, com a comissari general de l’edició, ha plantejat com a assumpte de fons a la Biennale d’Arquitectura de Venècia 2012.

Pretenem que a través de les reaccions que descrites, escrites, dibuixades o construïdes es reben en aquest bloc sigui possible a viatgers i visitants atalaiar el divers patrimoni intel · lectual, tècnic i social dels arquitectes que bogan en (tre) Catalunya i les Balears, així com la seva connexió envers els conceptes que, a través de les “9 obres“, els seus “antecedents“, els cinc punts en comú i fins i tot els seus contemporanis “contextos”, formen el cos de la proposta col · lectiva que dóna forma i contingut al Pavelló de Catalunya i les Illes Balears inclòs en els Eventi Collaterali de l’edició 2012 de la Biennale.

Si us plau, envia la teva proposta a aquest correu (vogadors@scalae.net).



2 Comments

  1. David Roca wrote:

    Si assumím la funcionalitat com un deure inherent en l’arquitectura només ens queda com a irrenunciable la bellesa, tot i ser un concepte subjectiu és una directriu cabdal en el procès creatiu humà. Sense aquesta premisa l’arquitectura divaga tota nua en el desert de l’indeferència…

  2. Common ground es Continuidad con la historia y el territorio, Interdisciplinariedad e Innovación. Estáis en el buen camino con vuestro concepto. Enhorabuena!

"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Govern de les Illes Balears Generalitat de Catalunya Biennal d'Arquitectura de Venècia
Institut Ramon Llull