Vogadors Logo
Casa Collage, Girona Casa a Bunyola, Mallorca Llar d'infants a Pratdip, Tarragona Casa per a tres germanes, Múrcia La Seca, Barcelona Can Ribas, Palma Piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús, Tortosa Institut Josep Sureda i Blanes, Palma Escola d'art i disseny a Amposta, Tarragona

Enric Ruiz-Geli

Què entens tu per “common ground”? (Què valores com irrenunciable en arquitectura?)

L’edifici Media TIC utilitza com a concepte clau la intel·ligència distribuïda.

Partim d’aquest concepte per a estructurar el nou despatx en aquest contenidor i arribem a través d’ell al “common ground”.

L’estructura tant física com conceptual del “Open Innovation Layout de Cloud 9″ no s’organitza per jerarquies, ni per projectes, sinó que es basa en la creació de clústers multidisciplinaris.

Els projectes de Cloud 9 estan en comunicació permanent amb les companyies que pertanyen al nostre pool d’innovació i amb els laboratoris amb qui col·laborem arreu del mon, formant nous focus d’innovació que anomenem clústers.

Els resultats dels capítols d’aquest mapa d’innovació, es converteix així en el “common ground” entre l’arquitectura i altres molts agents que col·labora’n amb aquesta.


"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Govern de les Illes Balears Generalitat de Catalunya Biennal d'Arquitectura de Venècia
Institut Ramon Llull